Press "Enter" to skip to content

ИРЛ

Раководителот на урбанизам од општина Маврово и Ростуше со закани по безбедноста на новинарката на ИРЛ Маја Јовановска

Новинарот и истражувачки уредник во ИРЛ Маја Јовановска доби директни закани по личната безбедност и животот од страна на раководителот на одделението за урбанизам при…

Управата за извршување санкции ја крие Катица Јанева од новинари

„Отвори, отвори“. Овие зборови ги повторуваше поранешната шефица на Специјалното јавно обвинителство, Катица Јанева, кога не ѝбеше дозволен влез во Управата за безбедност и контраразузнавање.…

Кај ми е сонцето

Македонија е најсончевата земја во Европа. Во време на глобална енергетска криза, Македонија како ретко која земја има голема предност – сонцето. ЕСМ е фирма…

WordPress Lightbox Plugin