Press "Enter" to skip to content

Поповски: Последниот бастион на отпор кон перспективите на државата остана Македонското радио

Сѐ уште постојат центри на влијание и на отпор за нормалното информирање и за нормална програмска содржина што треба да ја нуди Националната радиотелевизија, рече…

Три излагања од собраниската говорница за 13 години пратеничка кариера

Граѓаните кои го следат Собранискиот канал ретко можат да го слушнат гласот на Али Ахмети, лидерот на ДУИ. Неговите излагања од собраниската говорница во изминатите…

Претседател на Судски совет: Никој не влијаеше на изборот на судиите, за понатаму ќе видиме

Судскиот совет по повеќе од една година од објавувањето на огласот за избор на судии во Апелацискиот суд во Скопје конечно избра шестмина судии кои…

Бел чад за (не)правдата

Министерката за правда Рената Дескоска своето задоволство од постигнувањето на потребната бројка пратеници за двотретинско мнозинство за носење на Законот за јавно обвинителство го покажа…

WordPress Lightbox Plugin